Hagsätra IP 1
28 april 2018
16:00

Referat: Rågsveds IF - Västerhaninge IF

Årets första förlust i serien. Dålig inställning, dålig intensitet, massor med tekniska misstag, ingen energi. Kommer det se ut så här i fortsättningen är det tur att vi tagit nio poäng på de tre första matcherna, viktigt att ha med sig inför fortsättningen.
Vi mötte ett hårt jobbande Rågsved som vann första boll, andra boll om det även behövdes tredje boll. Västerhaninges spelare var inte där.
Rågsved ställde upp och spelade ett lågt försvarspel som visade sig vara ett vinnande koncept för dagen.
Trots det började det bra då Västerhaninge tog ledningen genom Nille på pass av Elvir. Men det dröjde bara fyra minuter för Rågsved att kvittera på efterspelet av en hörna. Dålig sortering av andra bollen och målet var ett faktum.

Andra halvlek som den första lågt bolltempo av Västerhaninge mot ett lag som offrade sig för varandra. I den 65:e minuten ett inspel där bollen studsar upp på Tufans hand, straff och ledning för Rågsved. Tre minuter senare en omställning och 3-1 till Rågsved. Efter det var det bud på fler mål för Rågsved. Visst Västerhaninge hade ett par lägen men Rågsved var det laget som ville absolut mest. Det är bara att erkänna att segern var odiskutabel. Den som får godkänt är trots allt Freddan A. som avstyrde flera friläges möjligheter.

Nu är det bara att bryta ihop, träna bra nästa vecka, sen är det match på lördag. Derby det vore väl f-n om man inte kommer in med rätt inställning till den matchen.